Klímaszerelés Budapesten

A klíma készülékek vásárlását, beszerelését, javítását és karbantartását szigorú szabályoknak megfelelően lehet elvégezni. Cégünk leveszi az Ön válláról a terhet, komplex szolgáltatásaink mindenre kiterjednek, így a készüléket is biztosítjuk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés Budapesten Klímaszerelés Budapesten

Klímaszerelés Budapesten

A klímaszerelés ideális esetben mindig egy helyszíni felméréssel kezdődik. A konzultáció során szakképzett klímaszerelő munkatársunk felkeresi Önt az otthonában, ahol alapos felmérés és egyeztetés után közösen megállapítják az igényeikhez leginkább passzoló típust. A következő lépés a klíma beszerzése. Egy 2015-ös kormányrendelet alapján kizárólag hivatalos minősítéssel rendelkező szakember szerelhet fel klímát, ezt a minősítést a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság bocsátja ki szakképzett klímaszerelők részére.

A klímavédelmi besorolás azonban nem csak a felszerelést, de magát a vásárlást is érinti, így ennek értelmében hivatalos végfelhasználói igazolás birtokában vásárolhat magánember klíma készüléket. A klímáját azonban rajtunk keresztül is megvásárolhatja, mely lényegesen leegyszerűsíti a beszerzési folyamatot. Cégünk a megrendelt klímát a szerelés napján kiszállítja, majd munkatársaink precíz és színvonalas kivitelezéssel telepítik azt.

Cégünk Budapesten és Pest megye területén, ingyenes helyszíni felméréssel vállalja klíma készülékek telepítését, majd a későbbiekben a rendszeres karbantartást és a javítási munkálatokat is. A klímák telepítését egy év szerelési garanciával, igény esetén klimatizálási terv elkészítésével végezzük el. Hívjon minket bizalommal és kérje személyre szabott egyedi ajánlatunkat klímaszerelés Budapesten szolgáltatásunkra! Ügyfélszolgálatunkat keresheti a {phone} telefonszámon vagy kérhet ajánlatot online is.

Ajánlatkérés

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás