Klíma előcsövezés

Klíma lőcsövezés az, amikor egy épülőfélben lévő szerkezetkész, vagy egy felújítási munkálatok miatt félkész, vagy festetlen falba előre kialakítjuk a leendő klíma csőelvezetését. Ebben az esetben később nem kell vésni és festőt hívni.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma előcsövezés Klíma előcsövezés

Klíma előcsövezés

Klíma előcsövezési munkálatnak azt a folyamatot nevezzük, amikor egy szerkezetkész ingatlanba beépítjük előre a klíma csövezését. Ebben az esetben előre ki kell választani, hogy milyen típusú készülék kerül majd felszerelésre. Előcsövezést akkor javaslunk, mikor a falak már állnak egy épülő házban, de még nincs a falburkolat felhelyezve, vagy a festés elvégezve. 

Előcsövezés során vésést, vagy marást alkalmazunk, mely ha nincs előre elvégezve, akkor is szükség van rá, de nem mindegy, hogy egy szépen felújított lakásban végezzük el ezt a porolással járó folyamatot, mely óvintézkedések esetén is bepiszkolhatja a berendezést.

Arra külön fel szeretnénk hívni a figyelmet, hogy az általunk szerelt és telepített klímák esetében is csak akkor áll módunkban az 1 év szerelési garanciát biztosítani, amennyiben az előcsövezési munkálatokat mi végeztük el. Ellenkező esetben sajnos más munkájára mi nem vállalhatjuk a felelősséget, hiszen az előcsövezés kivitelezésének a minősége befolyásolhatja a klíma működését.

Ajánlatkérés

Miért javasoljuk az előcsövezési munkálatokat?

Képzelje csak el, hogy elkészül a lakás felújítása és utólag jut eszébe, hogy nem ártana egy klímát felszereltetni. Kezdheti elölről a pakolást és a tárgyak, bútorok letakarását, arról nem is beszélve, hogy egy klíma telepítésének a díját is megnöveli az, ha a festőt is ki kell hívnia, hogy a vésés nyomait kijavítsa. 

Ugyan a klíma csőrendszerét el lehet vezetni különféle kábelcsatornákkal, azonban valljuk be, ez semmiféleképpen nem nyújt majd egy esztétikus látványt a jövőben. Sokkal szebb és praktikusabb, ha a csövek a falban húzódnak diszkréten, így nincsenek útban a bútoroknak sem.

Miért javasoljuk az előcsövezési munkálatokat?
Ki végezheti el az előcsövezést?

Hogyan zajlik az előcsövezés?

A klíma előcsövezés során vésést, vagy marást alkalmazunk. Ahhoz, hogy a művelet pontos legyen, előre ki kell választanunk azt, hogy egészen pontosan milyen klíma kerül majd felszerelésre a lakásban. Ezt követően ki kell jelölni a készülék egységeinek pontos helyüket, és méréseket kell végeznünk annak érdekében, hogy a kellő esési szöget biztosítani tudjuk. Ezek után véssük ki a csőnek szánt árkot, és helyezzük be a csöveket.

Ki végezheti el az előcsövezést?

Klíma előcsövezést csak olyan szakember végezhet, aki engedéllyel rendelkezik. Ezt az engedélyt a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adja ki, melyet csak hivatalos és szakképzett klímaszerelők birtokolhatnak. Arra érdemes még odafigyelni, hogy amennyiben erre lehetőségünk van, azt a céget bízzuk meg az előcsövezéssel, akivel később a klímát fel szeretnénk szereltetni, hiszen minden szakember szívesebben fejezi be azt a munkát, amit ő maga kezdett el, így garantálva a minőséget.

Hasznos tudnivalók az előcsövezésről

Az előcsövezést mindig ugyanazzal a céggel érdemes csináltatni, aki a klímát a későbbiekben fel fogja szerelni. Ennek elég egyszerű oka van, mégpedig az, hogy minden klímaszerelő cég és szakember saját metódussal dolgozik, így könnyen lehet, hogy más módszereket alkalmaz. 

Előcsövezés előtt feltétlenül ki kell választani a klíma pontos típusát, valamint ki kell jelölni a készülék végleges helyét, amihez Önnek át kell látnia, hogy a lakást a későbbiekben hogy kívánja majd berendezni. Lehet, hogy ahova mi a legoptimálisabbnak tartanánk a klíma felhelyezését, oda Ön pont egy beépített szekrényt képzelt el, ezért érdemes erről egy helyszíni konzultáció során megegyezésre jutnunk.

A klíma előcsövezést követően a készülék telepítését is vállaljuk, melyre 1 év szerelési garanciát biztosítunk. Azt azonban fontos elmondanunk, hogy akkor tudjuk az 1 éves szerelési garanciát biztosítani, ha az előcsövezési munkálatokat a mi cégünk végezte el.

Hasznos tudnivalók az előcsövezésről

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás