Klíma gázfeltöltés

A klímákban található gáz hűti le a készülék által kifújt levegőt. Ahhoz, hogy ez megfelelő mértékű legyen, elegendő gáztöltetre van szükség. Ha a gáz tömörítettsége csökken, a klíma teljesítménye drasztikusan romlik és ez meghibásodáshoz vezethet.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma gázfeltöltés Klíma gázfeltöltés

Klíma gázfeltöltés

A klíma készülékekben található fluortartalmú gázok gondoskodnak arról, hogy a berendezés által kifújt levegő hidegebb legyen a külső hőmérsékletnél. Amennyiben a feltöltött gáz mennyisége csökken, a klíma teljesítménye drasztikusan romlik. A termosztáttal ellátott készülékek esetében - és valljuk be napjainkra már mindegyik ilyen - ez folyamatos működést eredményezhet, mely rendkívüli terhelést ró a klímakompresszorra.

A kompresszor a klíma legdrágább alkatrésze, meghibásodás esetén nem minden esetben éri meg anyagilag annak javítása vagy cseréje. A klíma karbantartás alkalmával minden esetben elvégezzük a klíma töltöttségének ellenőrzését. Amennyiben azt tapasztaljuk, hogy kevés gáz van a készülékben, szivárgásmentesség vizsgálatot végzünk, mely nélkül a gáztöltés nem végezhető el.

Amennyiben biztonságos a feltöltés, úgy munkatársaink szakszerűen és gyorsan gondoskodnak az utánpótlásról, hogy Ön újra élvezhesse otthonában a kellemes hőmérsékletet. A klíma gázfeltöltést Budapesten és Pest megyében gyors kiszállással, kedvező áron és garanciális feltételekkel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal és kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás