Klíma karbantartás

Cégünk vállalja a klíma karbantartást. A karbantartás nagyon fontos dolog ahhoz, hogy a klímánk az egészségünkre ne legyen káros, valamint ahhoz, hogy hosszú ideig tökéletesen tudjon működni. Hívjon minket bizalommal, ha karbantartást szeretne.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma karbantartás Klíma karbantartás

Klíma karbantartás

Cégünk teljeskörűen vállalja a klíma készülékek karbantartását. A karbantartás nagyon fontos dolog ahhoz, hogy a klímánk az egészségünkre ne legyen káros, valamint ahhoz, hogy hosszú ideig tökéletesen tudjon működni. A karbantartást alapesetben egy évben egyszer ajánljunk, esetleg kétszer. Jó, hogyha a nyári szezon megkezdése előtt történik meg a klímának a karbantartása.

A karbantartás során alaposan ellátjuk a klíma berendezést. Többek között átvizsgáljuk, kitisztítjuk, kifertőtlenítjük, nyomást mérünk. Ezeket a folyamatokat mindig tapasztalt, hozzáértő szakembereink készítik el. Rutinos, tapasztalt szakértőink végzik el a karbantartást. Márkafüggetlenül vállaljuk a készülékeknek a karbantartását.

Ha klíma karbantartást szeretne, akkor minket keressen fel! Gyorsan és hatékonyan dolgozunk, így akár már másnap kitudunk szállni otthonába és eltudjuk végezni a karbantartást. Felkereshet minket telefonon, vagy emailben. Egyeztessen velünk egy időpontot egy évben egyszer, és a készüléke tökéletesen fog működni. Várjuk megkeresését!

Klíma karbantartás jelentősége

Rendkívül jelentős dolog a klímák karbantartása. Ha nincs évente legalább egyszer karbantartva a készülék, akkor számítani lehet arra, hogy sokkal rövidebb lesz a várható élettartama, valamint arra, hogy az egészségre káros hatással lesz. Hogy miért? Azért, mert a klíma készüléknek a beltéri egységében egy nedves, meleg, párás hely van.

Ez a hely tökéletes táptalaja a különböző baktériumoknak, vírusoknak és penészeknek az elszaporodásra. Ha elszaporodnak és így van használva a készülék, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a házban élők nagy valószínűséggel megfognak betegedni. Tipikus betegségnek számít a légiósbetegség, valamint a tüdőgyulladás.

Klíma karbantartás jelentősége
Sokáig tart a klíma karbantartása?

Ezek ellen csak úgy lehet védekezni, hogyha egy évben minimum egyszer, a nyári szezont megelőzően van egy karbantartás. A karbantartás elhanyagolása azonban nem csak az egészségünkben tehet kárt, hanem a készülékben is. Ha a kültéri egység nincs évente egyszert áttisztítva az komoly problémákat tud előidézni.

A lerakódások miatt a kompresszor nem lesz képes megfelelően dolgozni, így nagy valószínűséggel tönkre fog menni. Egy kompresszor csere drága, így sokkal egyszerűbb és olcsóbb, hogyha rendszeresen karban van tartva a készülék.

Ha azt szeretné, hogy a készüléke hosszú élettartamú legyen és ne legyen káros az egészségére, akkor mindenképp keressen fel minket bizalommal. Gyorsan és szakszerűen elvégezzük a karbantartást. Keressen minket bizalommal!

Sokáig tart a klíma karbantartása?

A karbantartás egy alapvetően egyszerű folyamat, legalábbis a szerelőink számára, akik már rutinosak ebben. Először is fontos, hogy időpontot foglaljon. Mi azt tanácsoljuk, hogy minél hamarabb foglaljon időpontot, mivel ahogy közeledik a nyár úgy erre jobban tele van a szerelőknek a naptára. Ha időben foglal időpontot, akkor biztos, hogy ellesz látva a készüléke!

Klíma karbantartás kiszállással

Ha megbeszéltünk egy időpontot akkor mi azon a napon ki is szállunk Önhöz. Egy karbantartás során érdemes mind a két készülékek kitisztítani, nem éri meg csak az egyiket. Általában először letisztítjuk a szűrőt. Ezt érdemes egy kádban vagy egy zuhanyzóban megtenni, egyszerű vizes átmosással lejön róla a por, a kosz. 

Nagyon fontos, hogy a szűrőt csak akkor rakjuk vissza, hogyha teljesen kiszáradt. A beltéri egységen egy fertőtlenítést végzünk el. Egy speciális fertőtlenítőszert juttatunk be a készülékben, amit hagyunk elterjedni. Ezzel a szerrel a mikroorganizmusok nagyrészét megtudjuk semmisíteni. 

A kültéri egységen egy egyszerű vizes átmosást alkalmazunk. Ezzel a letapadt port és más szennyeződéseket eltudjuk távolítani. Egy évben minimum egyszer el kell végezni ezt a karbantartást, csak így lehet garantálni, hogy a készülék jól és biztonságosan fog működni. Hívjon minket bizalommal!

Klíma karbantartás kiszállással

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás