Klíma beépítés

Klíma beépítést vállalunk Budapesten, Budapest minden kerületébe vállaljuk a kiszállást. Ha felkeres minket telefonon, akkor akár már másnap is kitudunk szállni, és eltudjuk végezni az előzetes helyszíni vizsgálatot. Hívjon minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma beépítés Klíma beépítés

Klíma beépítés

Cégünk vállalja klíma berendezéseknek a teljeskörű ellátását, így természetesen a beépítést is. A beépítést Budapest egész területén vállaljuk, ha budapesti lakos akkor kérjük keressen fel minket bizalommal. Ha felkeres minket telefonon, akkor akár már másnap is kitudunk szállni, és eltudjuk végezni az előzetes helyszíni vizsgálatot.

A helyszíni vizsgálat során megnézzük, hogy milyen az otthonának a felépítése, milyen adottságok vannak, például milyen a szigetelés, vagy az elrendezés, megnézzük, hogy hova tudjuk felszerelni a klíma beltéri és kültéri egységét. Az előzetes helyszíni vizsgálaton megnézzük, hogy milyen klímára van szüksége.

Klíma beépítés

Ha szeretné, akkor mi be is szerezzük Önnek a klímáját. A klíma bekötése során mindig hatékonyan, gyorsan és alaposan dolgozunk. A klíma bekötésére a legjobb időpont a tavasz, de természetesen bármikor vállaljuk a klímáknak a beépítését. Kérjük keressen fel ezzel kapcsolatban minket bizalommal.

A klíma beépítést mindig tapasztalt, rutinos kollégáink végzik el, így garantált a jó munka. Természetesen a bekötésre garanciát vállalunk. Egy év beszerelési garanciát adunk minden általunk bekötött klímára. Ha minket választ a beépítésre, akkor megajándékozzuk Önt egy egyszeri ingyenes klímatisztítással. Keressen fel minket bizalommal, ha budapesti lakos, és szeretne klímát beszereltetni otthonába!

Klíma beépítés
A megfelelő klíma kiválasztása

A megfelelő klíma kiválasztása

Ahhoz, hogy a klíma jó szolgáltatott tegyen a későbbiekben ahhoz jól meg kell választani a készüléket. Ehhez azonban tudnunk kell, hogy milyen a háznak, lakásnak, épületnek a felépítése, a szigetelése, és egyéb tulajdonságai. Erre szolgál többek az előzetes helyszíni felmérés, amely során pontosan megtudjuk azt állapítani, hogy milyen készülékre van szüksége.

Ma már nagyon sokféle klíma közül tudunk választani. Lakossági szinten a legnépszerűbbek az oldalfali split klímák természetesen. Sokféle márka árul ilyen klímákat, így rendkívül nagy a választék. A legtöbb klíma ma már inverteres. Ez azt jelenti, hogy a klíma magától soha nem kapcsol ki, hanem amint eléri a kívánt hőfokot akkor egy alacsony üzemmódba kapcsol át, és folyamatosan hűti a szobát. Így ez a készülék kevés áramot fogyaszt, így a fenttartása is olcsóbb.

A klíma kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont, hogy hány négyzetméteres házat szeretnénk lehűteni. Alapvetően úgy számolunk, hogy 10 négyzetméterre számolunk 1 kW-ot, de ez függ attól is, hogy milyen a ház elrendezése, illetve attól, hogy a ház milyen szigeteléssel rendelkezik.

A klíma készülékeknek az árát feltudják tornázni a különböző extrák is. Itt mindig az egyéni preferencia dönt, hogy mire van szükség és mire nincs. Ha elmondja, hogy mik az elvárásai a klímával szemben, milyen összegben gondolkodik akkor mi tudunk Önnek ajánlani egy megfelelő klíma készüléket. 

Ha szeretné, akkor ezt a készüléket be is szerezzük Önnek. A beszerelés napján kiszállítjuk a kiválasztott készüléket és beszereljük. Kérjük keressen fel minket bizalommal.

Klíma beépítés első lépései

Az előzetes helyszíni felmérés során mindig meghatározzuk, hogy hova fogjuk felszerelni a kültéri és a beltéri egységet. Ilyenkor mindig fontos szempont az, hogy az összekötő csövek gond nélkül tudják összekapcsolni a két készüléket, a legjobb, hogyha nincs túl nagy távolság közöttük.

Klíma beépítés első lépései
Klíma beépítés menete

Klíma beépítés menete

A csöveknél érdemes megemlíteni azt, két lehetőségünk van, az egyik az, hogy egy kábel csatornában fog végig menni, a másik pedig az, hogy bevéssük a falba. A vésésről elmondható, hogy hosszú távon ez egy sokkal esztétikusabb megoldás, azonban látni kell azt, hogy ez költségesebb, valamint a beszerelést követően további helyreállítási munkálatok is szükségesek, mint például a festés. A kábelcsatornás megoldás olcsó, gyors, azonban nem annyira esztétikus. Minden esetben az ügyfél dönti el, hogy melyiket szeretné választani.

Ezt követően a munkatásaink elkezdik felszerelni a kültéri tartó konzolt, majd felszerelik mind a két készüléket. A készülékek felszerelését követően összekötjük a készülékeket. vákuumozunk, majd végül feltöltjük a hűtőközeget. Ha elektromosan is be van kötve a készülék, akkor elindítjuk.

A beüzemelés végeztével megmutatjuk, hogy hogyan kell használni a készüléket és minden fontos információt elmondunk Önnek. Ne feledje, hogyha velünk szerelteti be, akkor a készüléket egyszer ingyenesen kitisztítjuk. Keressen minket bizalommal!

Fontos információk a klíma beépítésről

A klíma beépítésénél érdemes minél hamarabb felkeresni az adott céget, hiszen minél közelebb van a jó idő, úgy egyre inkább elfoglaltak a szakemberek. Ezért érdemes jó előre lefoglalni az időpontot. A klíma beépítése során még fontos lehet az, hogyha társasházban él, akkor mindenképp tájékozódjon a rendeletekről, a lakógyűlés határozatairól, valamint értesítse a lakókat a várható szerelés napjáról.

Fontos továbbá, hogy a szerelés napján a bútorokat eltolja, vagy letakarja. Egyrészről azért, hogy ne legyenek útban, másrészről pedig azért, hogy ne okozzunk ezekben károkat. Ha szeretné, hogy mi szereljük be Önnek a klímát, akkor keressen fel minket bizalommal! Várjuk megkeresését!

Fontos információk a klíma beépítésről

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás