Klímaszerelés

Klímaszerelést vállalunk Budapesten. Vállaljuk a klíma készülékeknek a beszerelését, a karbantartását, valamint a javítását. A klíma készülékek beszerelésénél nálunk mindig van egy előzetes helyszíni vizsgálat, amely során felmérjük a terepet.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés Klímaszerelés

Klímaszerelés

Cégünk vállalja a klímák teljeskörű ellátását. Vállaljuk klíma készülékek beszerelését, a karbantartását, valamint a javítását. Budapest egész területén vállaljuk a készülékek  teljeskörű ellátását. A klíma készülékek beszerelésénél nálunk mindig van egy előzetes helyszíni vizsgálat, amely során felmérjük a terepet. Ezt követően megbeszélünk egy időpontot a beszerelésre.

A beszerelést mindig tapasztalt, rutinos kollégáink végzik el, akik már régóta benne vannak a szakmában. Mindent a szabályoknak megfelelően tesznek. A klímaszerelésre minden esetben adunk egy teljes év beszerelési garanciát. Ha velünk szerelteti be a klímát, akkor nem engedjük el a kezét, hiszen a későbbiekben számíthat ránk a karbantartásnál is. Ráadásul az első tisztítást ingyenesen végezzük el!

Teljeskörűen ellátjuk a klíma készülékeket, márkától függetlenül. Ha budapesti, vagy környéki lakos, akkor kérjük keressen fel minket, és mi elvégezzük a klíma beszerelést, a karbantartást vagy a javítást. Hívjon minket telefonon, vagy írjon nekünk emailt! Várjuk megkeresését!

Klímaszerelés menete

A klímaszerelés a menete mindig egy előzetes felméréssel kezdődik. Ilyenkor mindig megnézzük, hogy az otthonnak milyen tulajdonságai vannak, hova tudjuk felszerelni a készülékeket, hol fognak végig futni a csövek, valamint az elektromos hálózatot is ellenőrizzük. Segítünk kiválasztani a megfelelő klíma berendezést. Régóta benne vagyunk már a szakmában, így az ön igényei alapján tudunk egy megfelelő klímát ajánlani.

Ha szeretné, akkor be is szerezzük Önnek ezt a klímát. Ha beszereztük, akkor kiszállítjuk Önhöz ezt a készüléket a beszerelésnek a napján. A beszerelés napján először a csövek helyével kezdünk. Kialakítjuk a csöveknek és a kábeleknek a helyét. Itt két választásunk van, az egyik az, hogy egy kábelcsatornába rejtjük el, ez az olcsóbb és egyszerűbb megoldás, a másik megoldás az, hogy vésünk, azaz elrejtjük a falba a csöveket. Hosszú távon ez az esztétikusabb megoldás, azonban ez többlet költséggel jár, valamint a beszerelés után helyreállítást kell elvégezni.

Klímaszerelés menete
Klíma karbantartás

Ezt követően az előre megbeszélt helyekre felszereljük a készülékeket. A kültéri egység esetén egy tartókonzolt is fölszerelünk. Fontos, hogy könnyen megközelíthetőek legyenek azok a részek, ahol szerelés fog zajlani. Ha felszereltük a készüléket akkor elkezdjük az összekötést. Vákuumozunk, feltöltjük a rendszert. Ezt követően elektromosan is összekötjük a rendszert és beindítjuk.

A beszerelés során minden kérdésre válaszolunk. Ha velünk szerelteti be, akkor megajándékozzuk egy ingyenes klíma tisztítással!

Klíma karbantartás

A klíma karbantartása rendkívül fontos dolog. A klíma karbantartása során alaposan ellenőrizzük a készüléket és alaposan ki is tisztítjuk, ki is fertőtlenítjük. Erre azért van szükség, mert a klíma beltéri egysége egy nedves, meleg, párás hely. Ez a hely tökéletes táptalaja a különböző baktériumok, vírusok, gombák elszaporodásának. Ha ezek elszaporodnak és bekerülnek a levegőbe, akkor komoly problémák vannak, hiszen ezek olyan betegségeket tudnak okozni, mint a légiósbetegség, vagy a tüdőgyulladás.

A rendszeres klímaszerelés előnyei

Ez ellen a beltéri egység fertőtlenítésével lehet védekezni. Ha kihív minket egy karbantartásra, akkor a szakemberünk egy speciális fertőtlenítő folyadékkal alaposan kifertőtleníti a készüléket. Ezzel megakadályozva, hogy betegségeket okozzon a készülék. A beltéri egység mellett nagyon fontos a kültéri egységnek is a karbantartása. A klímaszerelésről bővebben a klímaszerelés oldalunkon olvashat.

A kültéri egységen egy vegyszeres vizes átmosást alkalmazunk. Ezzel feltudjuk oldani a lerakódott port, szennyeződéseket. Ezzel megtudjuk azt akadályozni, hogy a kompresszor meghibásodjon. A karbantartás során még a gáztöltöttséget is megmérjük. Hogyha úgy ítéljük meg, hogy nem megfelelő, akkor feltöltjük gázzal a készüléket.

Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogy ha karbantartást szeretne!

A rendszeres klímaszerelés előnyei
Klímaszerelés

 Klíma gázfeltöltés 

A klímák fluortartalmú gáztöltettel vannak ellátva, az autóban található klíma és ilyen tartalmú gázzal van szerelve. Bizonyára észrevette pár alkalommal, hogy elég ha egy kis mennyiség hiányzik a gáztöltetből, a légkondicionáló teljesítménye drasztikusan képes lecsökkenni. Így van ez a klímakészülékek esetében is.

A klíma töltöttségi szintjét minden karbantartás alkalmával ellenőrizni szoktuk, melyet évente legalább két alkalommal ajánlott elvégezni. Ssok gyártó garanciális feltételeinél ezt ki is köti. Amennyiben mégis azt tapasztalja, hogy két karbantartás között csökken a klíma teljesítménye, azonnal el kell végezni a szivárgásmentesség vizsgálatot és amennyiben biztonságos, úgy a hiányzó gáz pótlását is. 

Forduljon hozzánk bizalommal, klímák gáztöltését garanciálisan, rövid határidővel végezzük. Klímaszerelés szolgáltatásainkat Budapesten és Pest megyében is rugalmasan, gyors helyszíni kiszállással biztosítjuk.

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás