Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk önöket, hogy a Nozo Clean Hungary Kft. a koronavírus által okozott rendhagyó helyzet ellenére is a szokott minőségben és időben folytatja tevékenységét. A felmérések, telepítések és karbantartások továbbra is biztosítottak. A folyamatos működéshez elengedhetetlen extra óvintézkedéseket a cégcsoport a kormány által kiadott irányelvek és határozatok figyelembevételével megtette, a munkavégzéshez szükséges feltételeket megteremtette.

Kérjük, hogy fokozottan figyeljenek a klímakészülékük megfelelő karbantartására, mert az elhanyagolt klíma használata különféle légúti megbetegedéseket okozhat!

Felkészült érkezés

Csapatunk tagjai a WHO ajánlásának megfelelő kesztyű és maszk használatával mennek házhoz.

Kontaktus kerülése

Klíma karbantartás során csak annyi időt töltünk a lakásban, amennyit feltétlenül szükséges.

Gyors rendelkezésreállás

Ne várja meg a további intézkedéseket, legyen túl a klíma karbantartásán amilyen hamar csak lehet.

Klímaszerelés

Klímaszerelést vállalunk Budapesten. Vállaljuk a klíma készülékeknek a beszerelését, a karbantartását, valamint a javítását. A klíma készülékek beszerelésénél nálunk mindig van egy előzetes helyszíni vizsgálat, amely során felmérjük a terepet.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés Klímaszerelés

Klímaszerelés

Cégünk vállalja a klímák teljeskörű ellátását. Vállaljuk klíma készülékek beszerelését, a karbantartását, valamint a javítását. Budapest egész területén vállaljuk a készülékek  teljeskörű ellátását. A klíma készülékek beszerelésénél nálunk mindig van egy előzetes helyszíni vizsgálat, amely során felmérjük a terepet. Ezt követően megbeszélünk egy időpontot a beszerelésre.

A beszerelést mindig tapasztalt, rutinos kollégáink végzik el, akik már régóta benne vannak a szakmában. Mindent a szabályoknak megfelelően tesznek. A klímaszerelésre minden esetben adunk egy teljes év beszerelési garanciát. Ha velünk szerelteti be a klímát, akkor nem engedjük el a kezét, hiszen a későbbiekben számíthat ránk a karbantartásnál is. Ráadásul az első tisztítást ingyenesen végezzük el!

Teljeskörűen ellátjuk a klíma készülékeket, márkától függetlenül. Ha budapesti, vagy környéki lakos, akkor kérjük keressen fel minket, és mi elvégezzük a klíma beszerelést, a karbantartást vagy a javítást. Hívjon minket telefonon, vagy írjon nekünk emailt! Várjuk megkeresését!

Klímaszerelés menete

A klímaszerelés a menete mindig egy előzetes felméréssel kezdődik. Ilyenkor mindig megnézzük, hogy az otthonnak milyen tulajdonságai vannak, hova tudjuk felszerelni a készülékeket, hol fognak végig futni a csövek, valamint az elektromos hálózatot is ellenőrizzük. Segítünk kiválasztani a megfelelő klíma berendezést. Régóta benne vagyunk már a szakmában, így az ön igényei alapján tudunk egy megfelelő klímát ajánlani.

Ha szeretné, akkor be is szerezzük Önnek ezt a klímát. Ha beszereztük, akkor kiszállítjuk Önhöz ezt a készüléket a beszerelésnek a napján. A beszerelés napján először a csövek helyével kezdünk. Kialakítjuk a csöveknek és a kábeleknek a helyét. Itt két választásunk van, az egyik az, hogy egy kábelcsatornába rejtjük el, ez az olcsóbb és egyszerűbb megoldás, a másik megoldás az, hogy vésünk, azaz elrejtjük a falba a csöveket. Hosszú távon ez az esztétikusabb megoldás, azonban ez többlet költséggel jár, valamint a beszerelés után helyreállítást kell elvégezni.

Klímaszerelés menete
Klíma karbantartás

Ezt követően az előre megbeszélt helyekre felszereljük a készülékeket. A kültéri egység esetén egy tartókonzolt is fölszerelünk. Fontos, hogy könnyen megközelíthetőek legyenek azok a részek, ahol szerelés fog zajlani. Ha felszereltük a készüléket akkor elkezdjük az összekötést. Vákuumozunk, feltöltjük a rendszert. Ezt követően elektromosan is összekötjük a rendszert és beindítjuk.

A beszerelés során minden kérdésre válaszolunk. Ha velünk szerelteti be, akkor megajándékozzuk egy ingyenes klíma tisztítással!

Klíma karbantartás

A klíma karbantartása rendkívül fontos dolog. A klíma karbantartása során alaposan ellenőrizzük a készüléket és alaposan ki is tisztítjuk, ki is fertőtlenítjük. Erre azért van szükség, mert a klíma beltéri egysége egy nedves, meleg, párás hely. Ez a hely tökéletes táptalaja a különböző baktériumok, vírusok, gombák elszaporodásának. Ha ezek elszaporodnak és bekerülnek a levegőbe, akkor komoly problémák vannak, hiszen ezek olyan betegségeket tudnak okozni, mint a légiósbetegség, vagy a tüdőgyulladás.

A rendszeres klímaszerelés előnyei

Ez ellen a beltéri egység fertőtlenítésével lehet védekezni. Ha kihív minket egy karbantartásra, akkor a szakemberünk egy speciális fertőtlenítő folyadékkal alaposan kifertőtleníti a készüléket. Ezzel megakadályozva, hogy betegségeket okozzon a készülék. A beltéri egység mellett nagyon fontos a kültéri egységnek is a karbantartása. A klímaszerelésről bővebben a klímaszerelés oldalunkon olvashat.

A kültéri egységen egy vegyszeres vizes átmosást alkalmazunk. Ezzel feltudjuk oldani a lerakódott port, szennyeződéseket. Ezzel megtudjuk azt akadályozni, hogy a kompresszor meghibásodjon. A karbantartás során még a gáztöltöttséget is megmérjük. Hogyha úgy ítéljük meg, hogy nem megfelelő, akkor feltöltjük gázzal a készüléket.

Kérjük keressen fel minket bizalommal, hogy ha karbantartást szeretne!

A rendszeres klímaszerelés előnyei

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Klímaszerelés, klímatisztítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés