Klíma javítás és karbantartás

Gyakran találkozunk azzal a jelenséggel, hogy egy meghibásodott klímához nem hívnak rögtön szakembert, hanem házilag próbálják meg felderíteni, mi a probléma. Egy 2015-ös kormányrendelet értelmében csak és kizárólag hivatalos szakember teheti ezt.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma javítás és karbantartás Klíma javítás és karbantartás

Klíma javítás és karbantartás

A klímakészülékek karbantartása garantálja, hogy a berendezés ne hibásodjon meg. A karbantartás költsége mindig elenyésző egy javításéval szemben, ennek ellenére gyakran azt tapasztaljuk, hogy hiába hangsúlyozzuk eleget a karbantartás fontosságát, a meghibásodott klímák többsége régebben esett át karbantartáson, mint fél év. A készülékek bonyolult és érzékeny szerkezetek, melyek átvizsgálás és tisztítás nélkül hajlamosak a meghibásodásra. Természetesen nem állítjuk azt, hogy a rendszeresen karbantartott klímák nem romlanak el, de lényegesen kisebb eséllyel egy légkondicionáló berendezés esetén.

Ha bekövetkezik a probléma ,mindenképp hivatalos szakemberhez kell fordulni. Egyrészt, mert ez törvényi kötelezettség, másrészt pedig azért, mert egy javításban jártas klímaszerelő gyorsan és alaposan képes feltárni a problémát, majd kijavítani azt. Munkatársaink több évtizedes tapasztalattal rendelkező, javítási munkálatokban is jártas szakemberek, akikre bátran rábízhatja meghibásodott készülékét.

Minden általunk felszerelt klímát garanciával javítunk, azt azonban fontos feltüntetni, hogy más klímaszerelő által felszerelt klímára nem áll módunkban garanciát adni. A szerelést természetesen ekkor is a legjobb tudásunk szerint végezzük el amennyiben szükséges. Forduljon hozzánk bizalommal, kérje személyre szabott ajánlatunkat! Ne feledje! Évente két alkalommal ajánlott a klímakészülékek karbantartása, mely sokkal kisebb költség, mint egy meghibásodott klíma javítása. Klíma javítás és karbantartás szolgáltatásainkról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy kérjen ajánlatot online.

Ajánlatkérés

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás