Klímaszerelés, klíma karbantartás

Cégünk több évtizedes tapasztalattal végzi klímakészülékek szerelését, karbantartását és javítását. Új klímát szeretne, meghibásodott a jelenlegi készüléke? Forduljon hozzánk bizalommal, munkálatainkat kedvező áron, felkészült kollégákkal végezzük.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés, klíma karbantartás Klímaszerelés, klíma karbantartás

Klímaszerelés, klíma karbantartás

A Kárpát medencében is egyre forróbbak a nyarak, így napjainkban már csak elvétve akad olyan háztartás, ahol nincs még klíma felszerelve. 2015-ben a kormány kihirdetett egy rendeletet, mely alapján a klímák ellátását csak hivatalosan minősített, szakképzett szerelő végezheti el. Erre azért volt szükség, mert az üvegházhatáshoz hozzájáruló fluortartalmú gázok, mellyel a klímák fel vannak töltve, szigorú klímavédelmi szabályozások alá tartoznak.

Cégünk szakemberei mind minősített, magasan képzett szakemberek, akik a klímát érintő munkálatok mindegyikében nagy tapasztalattal rendelkeznek. Egy ingyenes helyszíni felmérés során szakértőnk segít Önnek kiválasztani a legideálisabb készüléket, mellyel hosszú évekre tervezhet. Klímáját rajtunk keresztül is megvásárolhatja, ebben az esetben a szerelés napján szállítjuk ki Önhöz azt, így a tárolásával és a vásárlás során fellépő papírmunkával sem kell bajlódnia.

Klímája előcsövezését és klimatizálási tervét is elkészítjük, a készülékeket rövid határidővel, igényesen, egy év szerelési garanciával telepítjük, bizalmáért cserébe pedig az első tisztítást ajándékba adjuk. A készülék felszerelésével nem ér véget a munkánk, hiszen a rendszeres karbantartás során is számíthat lelkiismeretes, hozzáértő szakembereinkre. A készülékek karbantartását évente legalább két alkalommal ajánlott elvégeztetni. A klímaszerelés, klíma karbantartás szolgáltatásainkról írtunk már korábban is.

Ajánlatkérés

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás