Klíma szerelés

Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkező, felkészült szakemberekkel vállalja Budapesten és Pest megyében klíma szerelését, telepítését és egyéb munkálatait, kedvező áron, garanciális kivitelezéssel. Forduljon hozzánk, válassza a minőséget!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma szerelés Klíma szerelés

Klíma szerelés

A klímaszerelés menete optimális esetben a megfelelő készülék kiválasztásával történik, ezt azonban mindenképp szakember segítségével érdemes elvégeztetni. A klímaszerelő szakember nem csak az áruház polcán, dobozban találkozik a készülékkel, hanem a gyakorlatban, működés közben is van lehetősége megismerni azt. Munkatársaink magas szintű felkészültsége, több évtizedes tapasztalata lehetővé teszi, hogy ne pár népszerű márkára korlátozódva kínáljuk szolgáltatásainkat, hanem márkafüggetlenül végezzük klímák teljes körű ellátását.

Ingyenes helyszíni felmérés keretein belül szakértőnk felkeresi Önt az otthonában és annak tulajdonságait megismerve a legideálisabb és a pénztárcájához leginkább megfelelő ajánlatot fogja összeállítani. A kiválasztott készüléket rajtunk keresztül is megvásárolhatja, mely jelentősen egyszerűbb, hiszen a klíma vásárlásnak nagyon szigorú szabályai vannak.

A készüléket a klímaszerelés napján kiszállítjuk Önhöz, így annak előtte való tárolásával sem kell bajlódnia. A telepítést gyorsan, tisztán és színvonalasan végezzük. Minden általunk felszerelt klímára egy teljes év szerelési garanciát biztosítunk, mely alapján ha az első egy évben bármilyen meghibásodás keletkezik a készüléken, azt ingyenesen javítjuk. Forduljon hozzánk bizalommal, kérje helyszíni konzultációkat és személyre szabott ajánlatunkat, melyet az Ön egyedi igényei alapján állítunk össze! Klíma szerelés szolgáltatásainkról bővebb információt kérhet ügyfélszolgálatunkon!

Ajánlatkérés

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás