Légkondi szerelő

Ha Ön minőségi klímát szeretn, ne hagyja hogy a nagyáruházak akciós ajánlatai megtévesszék. Ha hosszútávra tervez, mindenképp kérje ki légkondi szerelő szakember tanácsát, mert ő tisztában van a készülékek javíthatóságával, ami fontos tényező.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Légkondi szerelő Légkondi szerelő

Légkondi szerelő

Cégünk több évtizedes tapasztalattal végzi légkondicionálók szerelését. Az évek során gyakran találkoztunk azzal a jelenséggel, hogy a nagyáruházak akciós kínálatában található új, kevésbé ismert márkájú klíma készülékeket szemelik ki ügyfeleink. Ilyenkor fel szoktuk hívni ügyfeleink figyelmét arra, hogy jó áron mi is tudunk klímát biztosítani, azonban figyelembe kell venni egy készülék kiválasztásánál az alkatrész utánpótlás rendszeres ellátottságát.

Ingyenes helyszíni felmérésünk keretein belül mindig igyekszünk több árkategóriában készüléket javasolni az ügyfélnek, azonban csak olyan klímát ajánlunk, mellyel tapasztalatunk van és amihez az alkatrész utánpótlás biztosított. A népszerű modellekhez mi is tartunk alkatrészeket, hogy várakozási idő nélkül tudjuk elvégezni a javítási munkálatokat. Ha megtörtént az ideális készülék kiválasztása, azt szakértőink rövid határidővel, igényes kivitelezéssel telepítik otthonába.

A folyamat pár órát vesz igénybe. Amennyiben építkezik vagy felújításba fogott, érdemes időben gondoskodni az előcsövezés folyamatáról, mely lényegesen lerövidíti és egyszerűbbé teszi a klíma beszerelését. Klimatizálási tervét, az előcsövezést is elvégezzük. Az általunk szerelt légkondira egy év szerelési garanciát biztosítunk és az első tisztítást ingyenesen végezzük. Forduljon hozzánk bizalommal, légkondi szerelő kollégáink várják megkeresését!

Ajánlatkérés

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás