Split klíma

A split klíma korszerű, kompromisszumok nélküli megoldást kínál. Kültéri és beltéri egységből épülő rendszere megkímél minket a klíma kompresszor keltette zajtól, diszkrét megjelenése miatt észrevétlen teszi komfortossá napjainkat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Split klíma Split klíma

A klímavásárlás legfőbb szabályai

A split klíma legfőbb jellemzője, hogy legalább két egységből áll össze. A zajos működéssel járó elem a házon kívül kerül beüzemelésre, a csendes társa(i) pedig házon belül. A split klíma nagy előnye, hogy egy kültéri egységre több beltéri elem csatlakoztatható, a korszerű diszkrét összeköttetés pedig biztosítja a zavartalan működést.

Manapság a mobil klímák helyét előszeretettel kezdik átvenni a split klíma berendezések. Ennek oka nagyon egyszerű és kézenfekvő, mert amellett, hogy költséghatékonyabb, sokkal csendesebb és élhetőbb környezetet biztosít. A zajos működésű kültéri elem biztosítja, hogy Ön otthonában, vagy irodájában nyugodtan, és zajmentesen élvezhesse a split kíma nyújtotta előnyöket, a kellemes hőmérsékletet, és a friss légkört. A csendesség, és a takarékosság mellett azonban van más előnye is. Fontos kiemelnünk azt is, hogy rendkívül kis helyet foglal és azt is szolidan teszi, mert modern eleganciájával szinte beleolvad a környezetébe.

Hogyan működik a split klíma?

A split klíma kifejlesztésnek fő szempontja a klímával járó kellemetlenségek kiszűrése és megszüntetése volt. Az üzemelése során nagy zajjal járó kompresszor száműzve lett a szabadba, ezzel nemcsak csendesebb és tisztább levegőjű beltéri környezetet kaptunk, hanem egy sokkal költséghatékonyabb rendszert is, mint az elődei.

A működés során felszabaduló hő ugyanis a szabadba távozik, azt a készüléknek nem kell az állandó visszaforgás miatt újra lehűtenie, ezáltal egy sokkal energiatakarékosabb megoldást kínál. A kültéri, és a beltéri egység egy korszerű, és biztonságos rézcső-rendszerrel van összekötve.

Egy kültéri egységre több beltéri panelt is csatlakoztathatunk, ebben az esetben a minden készülékkel kompatibilis távirányítók bármelyikével üzemeltethetők a klíma berendezések. További előnye, hogy fűtésre alkalmas és automata jégtelenítő funkcióval szerelt változatai is léteznek. 

Hogyan működik a split klíma?
Klímával fűteni?

Klímával fűteni?

A korszerű klíma rendszerek már alkalmasak a fűtésre, de nem mindegy milyen készüléket vásárlunk. Vannak fűtés kiegészítésre kiválóan alkalmas klíma típusok is, de ma már komplett fűtésrendszert ki tudunk váltani ha megfelelően választunk. Oda kell figyelnünk arra is, hogy a téli hidegben a split klíma el tud jegesedni. 

Már kaphatók automatikus jégtelenítővel felszerelt split klímák is, melyek pár perc alatt leolvasztják a jeges készüléket, de amennyiben az Ön rendszere nem rendelkezik ezzel a funkcióval szakembereink vállalják ezek jégtelenítését. Munkatársaink körültekintően segítenek Önnek a megfelelő split klíma rendszer kiválasztásában, céljainak megfelelően.

Klíma beszerelése

Cégünk Budapest egész területén vállalja klímák telepítését, és karbantartását. Az előzetes helyszíni vizsgálat során felmérjük a telepítési lehetőségeket, kiválasztjuk a split klíma egységek megfelelő helyét, és segítünk eldönteni, hogy Önnek milyen készülékre van szüksége. 

Igény esetén munkatársaink be is szerzik a készüléket. Kollégáink tanácsot adnak a beszerelés, és az összeköttetés lehetőségeiről. Érdemes előre mérlegelni, hogy a csövek elrejtésére az olcsóbb kábel csatornát választják, vagy a kissé költségesebb, és utómunkálatokat igénylő vésést, mely viszont sokkal esztétikusabb eredményt biztosít. A telepítés során kollégáink elsőként a kültéri konzolt helyezik fel, majd a kül-, és beltéri egységeket szerelik be végleges helyükre. 

Ezután csatlakoztatják a két egységet, majd a vákuumozást követi a hűtőközeg feltöltése. Az elektromos bekötést követően üzembe helyezik a készüléket, ellenőrzik annak működését, majd megmutatják a használatát, és minden fontos információt átadnak Önnek.

Klíma beszerelése
Split klíma beépítése

Split klíma beépítése

A beszereléseket, és a karbantartásokat mindig rutinos és tapasztalt szeklemberek végzik. Minden általunk bekötött klímára egy teljes év beszerelési garanciát vállalunk, és ha minket tisztel meg bizalmával, akkor egy ingyenes klímatisztítást ajándékozunk Önnek.

Minél előbb vegye fel velünk a kapcsolatot, ha split klímát szeretne, mert a jó idő közeledtével megrendeléseink száma rohamosan nő, szakembereink egyre elfoglaltabbak. Ügyfélszolgálatunkon van lehetősége előre időpontot foglalni.

Amennyiben Ön társasházban él, érdemes tájékozódnia a rendeletekről, határozatokról, és időben értesítenie a lakókat a szerelés várható időpontjáról.

Milyen split klímák közül választhatok?

Többféle kivitelben elérhetők, többnyire az oldalfali, a kazettás, a parapet, és a légcsatornás változatait említjük, de a legelterjedtebbek az oldalfali és a légcsatornás split klímák.

Az oldalfali változat talán a legnépszerűbb, és további előnye, hogy multi split klímává bővíthető rendszert kínál, ha több beltéri egységet csatlakoztatunk a meghajtó egységre.

A nagy teljesítményű álmennyezetbe illeszthető kazettás split klímát kifejezetten nagyobb beruházóknak ajánljuk inkább, kisebb helységekkel rendelkező ügyfeleink részére praktikusabb a légcsatornás modell, mely szintén álmennyezetet kíván.

Ha nem áll rendelkezésünkre álmennyezet, de mégis a mennyezeten helyeznénk el split klímánkat még választhatjuk a parapet modelleket, azonban ezek nem túl elterjedtek.

Milyen split klímák közül választhatok?

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás