Klímatelepítés

A klímatelepítésnek megvan a pontos menete, mint ahogyan törvénybe van foglalva az is, hogy klímát csak szakember szerelhet fel. Ha igazi profikra bízná leendő klímáját, akkor keressen minket. Garanciával és kedvező árakkal várjuk Önöket!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímatelepítés Klímatelepítés

A klímák használatáról általában

Nagy kérdés a lakosság körében, hogy telepítsünk-e klímát, vagy se. Vannak, akik esküsznek rá, mások pedig állítják, allergiásak a klímára. Miért van ez így? Ennyire eltérő lenne a szervezetünk? Nem valószínű. Tény, hogy páran érzékenyebbek a huzatra, könnyebben fáznak meg, azonban a klíma ésszel használva nem okoz megbetegedést, ha... Azonban tényleg itt van a ha mondat folytatása. Ugyanis a klímát nem elég ésszel használni, optimális elhelyezés és hőmérsékleti beállítások mellett. A betegséget okozó klímák többsége ugyanis valószínűleg a takarítás hiányában tehető felelőssé egyes felső légúti megbetegedésekért. Rendszeres takarítás mellett, melyet szakértő végez el, a klíma teljesen veszélytelen, amennyiben alapvető használati elveket betartva működtetjük.

Miért van ez így? Miért veszélyes a klímát tisztítás nélkül használni? Azért, mert a légkondicionáló berendezések a legapróbb szennyeződéseket is megakasztják a szűrőben, ám ezzel együtt a lakás páratartalmát és hőmérsékletét is átveszik. Ez a meleg és nyirkos közeg tökéletes felületet biztosít mikroorganizmusok számára ahhoz, hogy ott elkezdjenek szaporodni, majd a klíma beindításakor bizony a hűvös levegővel együtt kézen fogva a légtérbe áramlani. Amennyiben azonban rendszeresen tisztításnak vetjük alá a készüléket, úgy ezt a kockázatot teljesen elkerülhetjük.

Ezeket a tényeket figyelembe véve bátran ki merjük jelenteni, hogy a klíma veszélytelen, amennyiben felelősségteljesen van használva és karban tartva. Amennyiben klímát szeretne, vagy további kérdései vannak a témával kapcsolatban, üzenjen nekünk, vagy személyre szabott ajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

Hogyan válasszuk ki a megfelelő klímát?

A klímatelepítés ránézésre egy egészen egyszerű folyamat annak, aki külső szemlélődő, ám személyes tapasztalattal nem rendelkezik. Azonban ez nem ennyire magától értetődő. Számos dolog van, ami befolyásolhatja például azt, hogy milyen készüléket válasszunk, hova szereljük fel a klímát.

Profi szerelőgárdánk minden kétséget eloszlat ezzel a kérdéssel kapcsolatban. Ahhoz, hogy Ön is a lehető legokosabban dönthessen, kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely során pontos felmérést készítünk otthonában, hogy a legoptimálisabb készüléket tudjuk javasolni az Ön számára is.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő klímát?
Ki telepítheti a klímát?

A klímavásárlás feltételei

A klímát valójában bárki meg tudja vásárolni, azonban magánemberként ez nem ennyire egyszerű. Ahhoz ugyanis, hogy Ön klímát vehessen, előzőleg már megállapodást kell kötnie velünk, vagyis a hivatalos klímaszerelővel. A megállapodás részeként kerülhet a birtokába a végfelhasználói tanúsítvány nevű dokumentum, amivel már jogosult lesz a vásárlásra. Lehet ezt azonban sokkal egyszerűbben is, hiszen klímáját tőlünk is megveheti, így sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát.

Ki telepítheti a klímát?

A végfelhasználói tanúsítvány is azért jött létre, mert a klímákat csak és kizárólag olyan szakember szerelheti fel, vagy meg, aki rendelkezik erre irányuló hivatalos engedéllyel. Ezt az engedélye a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság állítja ki, az a szerelő, aki nem tudja felmutatni az F-Gáz azonosítóra vonatkozó igazolást, nem hivatalosan végzi a tevékenységét, így érvényes, vásárlásra jogosító dokumentációt sem áll módjában kiállítani.

Klímatelepítés garanciával, készülékkel együtt

Cégünk kidolgozott egy teljes mértékben ügyfélközpontú szolgáltatási rendszert. Ennek keretein belül nem csak felszereljük a készülékét, majd a későbbiekben ellátjuk azt. A klímáját már tőlünk is megvásárolhatja, ezzel a szállítás és a tárolás, de már a vásárlással járó kellemetlenségektől is megkímélheti magát. 

Márkafüggetlen klímatelepítést vállalunk Budapest összes kerületében, valamint a Főváros vonzáskörzetében is. Előzetes helyszíni felmérésünk biztosítja azt, hogy biztosan a legmegfelelőbb teljesítményű készülék legyen kiválasztva az Ön otthonába. A klímát színvonalas és tiszta kivitelezéssel, rövid határidővel telepítjük otthonába.

Mivel szakértőink a lehető legmagasabb színvonalat képviselik a klímaszerelés területén, minden cégünk által telepített klímára egy teljes év szerelési garanciát biztosítunk, ráadásul ajándékba adunk Önnek egy teljesen ingyenes tisztítást is. 

Klímatelepítés garanciával, készülékkel együtt

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás