Egyéb szolgáltatásaink

A klímák esetében a beépítésen túl más jellegű munkálatokra is szükség van. A klíma telepítés után is igényel ugyanis ellátást, melyet nyugodt szívvel ránk bízhat. Vállaljuk klímája karbantartását, tisztítását, gáztöltését, de meg is javítjuk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Egyéb szolgáltatásaink Egyéb szolgáltatásaink

Klíma karbantartás

A klímák -legyenek bármilyen jó minőségűek-, karbantartás nélkül nem lesznek hosszú életűek. A légkondicionálók esetében a karbantartás nem csak ajánlott ugyanis, hanem elengedhetetlen ahhoz, hogy a készüléket tényleg évekig zökkenőmentesen használhassuk. Tulajdonképpen a karbantartás amolyan kötelező szerviz a klímák esetében.

Mi történik egy karbantartás során? Kollégáink, mikor karban tartanak egy készüléket, teljes ellenőrzést hajtanak végre a berendezésen. Ez az ellenőrzés átfogó, kiterjed minden egyes alkatrészre és egységre, mely a klíma egészét képezi. Ellenőrzik az elektromos hálózatba csatlakozó bekötéseket, a kompresszor, a kondenzátor és a termosztát működését. Megtisztítják a készüléket minden külső és belső lerakódástól, majd ezt követően tesztüzemet indítanak rajta, amely során további méréseket végeznek, hogy szavatolható legyen a klíma működése. 

Karbantartás hiányában a készülék a lerakódott szennyeződések következtében olyan mértékben meg tud hibásodni, hogy ha javítható is a probléma, anyagilag nem minden esetben éri meg a költségét felvállalni. Budapest egész területén, sőt, akár vonzáskörzetében is vállaljuk klímák garanciális karbantartási munkálatait, melyet minden esetben bízzon szakemberre.

Ajánlatkérés

Klíma tisztítás

A tisztítás valójában a karbantartás oszlopos eleme, azonban mégis külön szót érdemel, kiemelt fontossága miatt. Ugyanis a klíma belső szűrőiben az egészségre kifejezetten ártalmas és veszélyes vírusok és baktériumok képesek megtelepedni, melyeket szakszerűen kell eltávolítani a klímából ahhoz, hogy kockázatmentesen használható maradjon a készülék. 

Mivel a lakás párás és meleg, így valljuk be, kiváló táptalajt nyújt ez a kedvező körülmény a mikroorganizmusok számára, melyek légiós betegséget, súlyos tüdőgyulladást, de akár végleges asztmát is kiválthatnak. A tisztítást ne házilag végezze, mert bár a klíma szaga lehet, hogy elillan egy saját kezű beavatkozás után, azonban a kockázat ugyanúgy fennáll utána is.

Klíma tisztítás
Klíma gáztöltés

Klíma gáztöltés

A klímák gázzal, vagyis gáznemű hűtőközeggel feltöltött készülékek, melyekben a gáz halmazállapot változására épül a hűtő, de modern készülékek esetén már a fűtő folyamat is. Amennyiben a klímában található gáz tömörítettségi szintje nem éri el a megfelelő mértéket, a klíma teljesítménye először csak csökken, majd teljesen megszűnik, mely esetben fújja ugyan a levegőt, azonban a kinti hőmérséklettel megfelelőt. Ez a klíma meghibásodását is okozhatja, ne üzemeltesse a klímát gáz nélkül.

Szivárgásmentesség vizsgálat

Ahhoz, hogy a klímát fel tudjuk tölteni, előtte el kell végeznünk egy szivárgásmentességi vizsgálatot, melyet minden esetben meg kell tennünk, sőt, törvényi szabályozás alapján a nagyobb teljesítményű készülékek esetében ez ráadásul éves szinten kötelező is. 

Márkafüggetlen klíma gyorsszerviz

Ha rendszeresen karbantartunk és tisztítunk egy klímát, akkor nagyon kicsi az esély arra, hogy az meg fog hibásodni, főleg, ha megbízható készüléket választottunk. Meghibásodott klímához való riasztásaink nyomó többsége karbantartási hiányosság okán fellépő probléma miatt történik. 

A karbantartás olcsóbb és kiszámíthatóbb költséget jelent, mint egy hiba elhárítása, vagy egy készülék teljes cseréje. Ettől függetlenül, ha meghibásodik a készülék, akkor minden tudásunkkal azon leszünk, hogy kijavítsuk azt, amennyiben a hiba minősége ezt lehetővé teszi. Ha javíthatatlan a készülék, akkor kedvező áron szereljük fel új klímáját, melyet biztosítunk a folyamat során.

Szolgáltatásunk teljesen márkafüggetlen. Szerencsére, sok éves tapasztalatunknak köszönhetően minden valaha Magyarországon értékesített készülékkel kapcsolatban rendelkezünk megfelelő tapasztalattal és ismerettel ahhoz, hogy javítani tudjuk az összes márkájú klímát. Azonban ahány klíma, annyi típusú alkatrész. Ne felejtse el bejelentéskor tudtunkra adni a hibás készülék paramétereit, hogy pótalkatrészekkel fel tudjunk készülni, mert az országban található több ezer típusú klímához nem minden esetben van megfelelő készletünk. 

Márkafüggetlen klíma gyorsszerviz

**DROPOFFFEE**

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden beépítés, felújítás különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. Általánosságban 1 év beszerelési + gyártói garanciát vállalunk minden munkánkra!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 08:00 - 18:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a leendő lakásával, vagy az elvégzendő munkával szemben. Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!

Klíma javítás Budapest Klímaszerelés, klímatisztítás Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás